torstai 21. elokuuta 2014

Kuulumisia!



Tämän postauksen kuvat ovat otettu alkukesästä, fiilistellään siis lämpimiä kelejä!
(Pahainenkin ravurinrupsukka!)


Mulla on ollut nyt aivan kauheasti tekemistä ja blogi on taas jäänyt päivittämättä. Toisaalta en ota blogistani mitään turhia paineita, koska tämä on minun ja hevoseni "päiväkirja" periaatteella tehty ja pidetty, joten kauheita paineita tämän suhteen en siis kanna :) Mielestäni sellainen postaaminen, joka on väkisin väännetty vain täyttämään blogia, ei annan blogille minkäänlaista sisältöä. Mieluummin postaustahti harvemmassa mutta että jutussa säilyy sisältö kuin hätäisesti tehdyt blogin täytepostaukset.



Meillä Sissin kanssa menee asiat ihan kivasti. Sissi oli saanut viikonloppuna jostain syystä laitumella pienen vekin takapäähänsä, mutta onneksi vekki ei ollut avohaava joten syytä paniikkiin ei ole. Toki säikähdin aluksi, että mistä ihmeestä tamma on saanut noin kymmenen sentin pituisen ja parin sentin levyisen vekin, josta karvat olivat lähteneet kokonaan. Luultavasti piehtaroidessa tai hangatessaan iskenyt johonkin kiveen/kantoon. Alkuviikon seurailin tilannetta ja putsailin vekkiä joka näyttää nyt ihan hyvältä. Alkuviikosta en kuitenkaan tammaa viitsinyt suuremmin liikutella, ettei haava vahingossakaan aukea.

Aina valmiina töihin!

Kauheaa kuinka nopeasti kelit muuttuivat ja ihan voi tokaista että syksy on tullut saapuakseen! Ratsastusten suhteen olen kyllä helpottunut, että kuumin aika kesästä on ohi. Ihanaa päästä jälleen tekemään hevosen kanssa jotakin! Liian "toimettomana" tuli kesä kyllä vietettyä ratsastusten suhteen kuumuuden takia ja kyllä se kehityksessäkin näkyy, samalla viivalla jumputetaan mutta tuskin tällaisen harrastekaksikon kannattaa asiasta sen suurempaa stressiä ottaa. Nyt uudella motivaatiolla taas aloitellaan ja meillä on Sissin kanssa meidän historian ensimmäinen valmennus tulossa 11.9, jee!





Kerroinkin eräässä aiemmassa postauksessa Sissin karsinan "remontista" ja nyt homma olisi vihdoin valmis ja neiti pääsikin takaisin omaan prinsessamökkiinsä ;) Tallinomistaja kertoi, että Sissi ei meinannut ensin uskaltaa mennä karsinaansa, joka oli muuttunut valtavasti! Pienten suostuttelujen jälkeen taisi tammakin muistaa, että sen oma pikku mökkinsähän se olikin. Ikkuna karsinassa on tamman mielestä tällä hetkellä liian puhdas ja eilen Sissi harjaillessani tamma säikähteli ikkunan takana juoksevia mörköjä. Höpsö hevonen :)


Kyllä se osaa hienostikin mennä kun vaan kehtaa


Eilen vuorossa oli pitkästä aikaa kentällä menoa. Yllätyin miten hienosti tamma jaksoi kuunnella, vaikka onkin viettänyt kesän hieman liiankin leppoisissa merkeissä liikkumisen suhteen. Keli oli eilen aika epävakaa ja kentälle mennessämme tuuli aika kovasti. Alkukäynneissä tamma pöristeli ja puhalteli, kyttäili kulmia ja eteni hieman jännittyneesti etupainoisena pää korkealla kipsutellen, mutta nopeasti Sissikin siitä sitten alkoi rentoutumaan kun huomasi ettei männyn takana tainnut mörköjä ollakaan! Huomasin, että tamma oli heti alusta asti pohkeelle hieman kuuro ja sainkin tehdä kunnolla töitä satulassa että sain pohjeavut kunnolla läpi. Hassua että välillä näin päin, kun yleensä Sissi tuppaa olemaan vähän liiankin herkkä pohjeavuille ja reagoi joskus niihin jopa räjähdysmäisesti. Tänään saan kuvaajan pitkästä aikaa taas tallille! Katsotaan ehdinkö enää illalla päivittelemään tämän päivän ratsastuksia mutta lupaan, että huomenna materiaalia tulee! :) Pahoittelut että tähän postaukseen tuli tungettua asiaa laidasta laitaan, mutta yleensä minun kuulumiset pidemmän postaustauon jäljiltä ovat juuri tällaisia "missä mennään" postauksia. Eli tungen kaikki tällä välillä tapahtuneet ja ajatukset samaan postaukseen. Mutta viimeistään sitten huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti