torstai 7. elokuuta 2014

Ensimmäinen videopostaus! (+kuvia)



Jihuu kiittäkäämme minun kuumettani, vihdoin blogini historian ensimmäinen video olisi editoitu ja nyt se saa ensi-iltansa täällä blogissa! Kaikenlainen arvostelu kiellettyä.... Hahha no ei tosi, tämä seuraava video voi herättää hilpeyttä sekä nyrpeyttä, riippuu mitenkä huumorilla sen katsot!



Päätin tehdä videon parin viikon takaiselta ratsastukselta. Keskityttiin tuolloin eniten ravi-laukka-ravi siirtymisiin. Sissi kuumuu vielä jonkin verran laukannostoista ja kuten videoltakin (loppupuolelta) näkyy, laukkojen jälkeen se ei malttaisi enää ravailla vaan sen tipsuttelee hassua askelta ennenkuin se ymmärtää ettei laukkaa ihan vielä nosteta vaan ravataan hetki vielä ennen sitä :) Videolle tallentui vain meidän raviosuudet, mutta parempi sekin on kun ei mitään.


Alkuraveja

Tässä vielä vähän "lämmiteltiin"





Tuona kertana Sissi oli muuten kiva ratsastaa mutta ajoittain se oli edestä hirmu "painava". Alkuun tuntumaa ei meinannut löytyä ollenkaan ja välillä tuntuman löydyttyä neiti kaivautui niin syvälle alas, että minun oli yritettävä nostaa sitä hieman jolloin Sissi poistui tuntumalta jälleen. Kymmenisen minuuttia haeskeltiin tuntumaa ja kyllä se sieltä sitten löytyi ja Sissikin hyväksyi sen kunhan minä vain muistin pitää pehmeän ja vakaan käden. Heti jos oma käteni alkoi "heijaamaan" liikaa, huomasin Sissin nostavan päänsä tuntumalta pois. Nyt vasta olen alkanut ymmärtämään ne nappulat, jotka on oltava kytkettyinä päälle tällä tammalla ratsastaessa. Nappulan ollessa off-asennossa tammakaan ei anna kaikkeaan. Ratsastus meni muuten kivasti ja loppua kohti se parani. Kuvaajakin kommentoi lopussa että hyvin meni! :)


























Mitä mieltä olitte tällaisesta postauksesta? Kiinnostavatko tällaiset ratsastusvideot? Jättäkää kommenttia ja kertokaa mielipiteenne! :)


4 kommenttia:

  1. Whii! Todella kiva postaus taas kerran. :)
    Video ei vaan löytänyt tietänsä vielä näkyviin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo meni aluksi hieman säätämiseksi koko homma, mutta nyt pitäisi näkyä! :D

      Poista
  2. Saattaisi olla hevoselle helpompaa jos keventäisit oikein, horjuttaa tasapainoa kun kevennät väärälle jalalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeassa olet. Yleensä pyrinkin keventämään oikealle jalalle mutta joskus sitten sattuu niin että en muista aina kiinnittää asiaan huomiota ja kevennys on siitä syystä väärä :) Täytyy jatkossa muistaa kiinnittää asiaan huomiota.

      Poista