tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ratsastus kuvina

Niinkuin olen tänne jo kovasti lupaillut, että tekisin sen paljon kuvia sisältävän postauksen, niin tässä se nyt tulee! Nämä kuvat on siis otettu 5.7 kun sain poikaystäväni tallille kuvaamaan meidän ratsastusta :) Yllätyinkin suuresti, kun kotiin päästyäni aloin selailemaan kuvien määrää, niin kamerasta löytyi lähemmäs 200 ratsastuskuvaa! :D No ompahan ainakin vara mistä valita!

En jaksa tähän sen ihmeellisemmin kertoilla mitä me tehtiin, siitäpähän voi kuvista sitten päätellä :) Pääasiana oli, että saatais Sissi kulkemaan ajoittain jo "oikeinpäin" ja se, että meillä on kivaa! Käytin pitkästä aikaa Sissillä joustochamponia. Sissi meni kaikinpuolin aika kivasti, melkein päivittäinen harjoittelu alkaa tuottaa tulosta pikkuhiljaa. Pahoittelen jo ennenkuin alat kuvia selaamaan, niin omasta istunnastani, joka ajoittain on aika mielenkiintoista katsottavaa. Minun on välillä hankala istua Sissin selässä oikein, koska Sissin askeleet ovat ajoittain vielä aika pompottavia ja vaikeasti istuttavia. Mutta treeniä treeniä niin kyllä se siitä! :)


Ratsastaja hoi, mikä on tämä ratsastusasento! :D

Olin kyllä oikeesti ilonen, vaikka ilmeestä voisi päätellä toisin :D













:)














Juoksutusta :)





Sissi teki lentävän lähdön ja ratsastaja ei pysyny vauhdissa mukana! :D



Siinäpä sitä nyt olis kuvia viime perjantain ratsastukselta ja muutama juoksutuskuva mukana :) Harjoitukset senkun jatkuu!

6 kommenttia:

  1. kiva postaus, ja meette jo ihan kivasti :) liityin lukijaksi :)

    http://astajasonja.blogspot.fi

    http://pieces--of-my-life.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Juu omasta mielestäni ollaan kehittymässä oikeaan suuntaan ja vielä kun tässä treenataan niin hyvä tulee! :)

      Blogisi vaikutti mukavalta, niin liityin lukijaksi myös sinulle :)

      Poista
  2. Kyllä tuosta hyvää tulee pienellä treenillä :) Tsemppii teille jatkoon!(:

    www.prinsanton.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen varma siitä :) Heppa on todella yhteistyöhaluinen ja nopea oppimaan! Ja kun saadaan vielä vähän valmennusapua niin kyllä siitä mukava harrasteratsu saadaan :) Kiitos paljon!

      Kiva blogi! :)

      Poista
  3. Hehe :D Ihania ilmeitä sulla! :DD Ja värit on sävy sävyyn! :p Kyllä minä ennen koulujen alkua yritän tulla! :) Jalkaki parantunu! :) pöppölöpöö, hehhehhee! :pp <3 <3 T.Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en ymmärrä miten väännän naamani aina tolleen kun oon selässä :D heh... Tulehan käymään, ikävä on! <3

      Poista