maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ihana maanantai

Pitkästä aikaa voin sanoa, että ihana maanantai! Olen normaalisti sellainen maanantaivihaaja, vaikkei se sen kummempi päivä muutenkaan ole. Kai se johtuu siitä, että kun pitäisi viikonlopun vietosta palata normaaliin arkeen :) Ihanan tästä maanantaista tekee se, että ilma on paljon viileämpi ja ettei hiki valu koko ajan vaikka vaan sohvalla istuisikin :) Kivaahan se on, että on hellettä, mutta kyllä tämmöset ykköspäivät milloin on viileämpää, kruunaa tämän kesän.

Kävin aamupäivästä Agrimarketissa "ostoksilla" ja sieltä tarttui mukaani Supreme horse caren jodigeeliä ja iho- ja haavavoidetta hevoselle. Sissin kaula ja ryntäät on niin paarman puremat nyt, että täytyy hoitaa niitä pahkuroita päivittäin. Toivottavasti näistä tököteistä on jotakin apua hevoselle :)





Tänään on myös ihana maanantai siksi, että pääsen vihdoin ratsastamaan pitkästä aikaa Sissillä kun ei ole niin paahtavan kuuma! Voi olla, että neidiltä löytyy nyt erittäin paljon ylimääräistä ja patoutunutta energiaa, joten saatan ensin hiukan juoksuttaa sitä ennen selkäänmenoa :) Ja tänään tavoitteena on sellainen "läpiratsastus" että saataisiin kaikki askellajit nousemaan nätisti ja tehtyä töitä rauhallisesti :) Katsotaan, jos saisin tänään kuvaajankin paikalle niin voisin toteuttaa pian sen superpaljon kuvia sisältävät postauksen :)


2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste blogissani, hevostyttokertoo.blogspot.fi :)

    VastaaPoista