sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ahaaaaa elämys!

Blogini on viime päivitysten myötä ollut hiljainen uusien kuvien suhteen ja siihen on ollut syynsä. Olen pohdiskellut pääni puhki, kuinka saan otettua järjestelmäkamerallani talvella kuvia kun valon määrä ei ole ollut niin hyvä kuin kesällä. Viimeksi Sissiä joulukuun alussa kuvatessani kuvista tuli aivan kamalia alivalottuneita kohinakuvia ja sekös minua alkoi sapettamaan. Uutenavuotena yritin taas kuvata ja ottaa upeita otoksia uudenvuoden raketeista, turhaan, kuvista tuli taas täysin karmeita. Kuvissa näkyi vain muutamia valopalloja joita ei kyllä raketeiksi tunnistaisi, jos en kertoisi :D Tästä syystä olenkin kiertänyt kamerani kaukaa etten vain aiheuta itselleni lisää mielipahaa ja harmaita hiuksia koska jostain syystä en vain osaa! Tänään päätin kuitenkin, että nyt on kyllä pakko ottaa kamera kauniiseen käteen ja alkaa opiskelemaan kameran toimintoja. Eihän se niin voi mennä, että omistan järjestelmäkameran mutta pelkään tarttua siihen ja kuvaamiseen talvella, koska _en vain osaa_. Olen yrittänyt myös ottaa lukemattomia kertoja kotona sisällä kuvia onnistumatta kuitenkaan ollenkaan, tuloksena alivalottuneita kuvia. Pähkäilin ja säätelin toimintoja, kunnes yhtä äkkiä tapahtui ahaa elämys! Elämäni ensimmäinen sisällä otettu kuva O N N I S T U I ja vielä ilman salamaa! Jeeee! Pienet ne on ilot mullakin, mutta nyt sain sellaisen valokuvausinspiraation että huomenna suuntaan tallille ja otan kameran käteen ja alan kuvaamaan! Saadaan tänne blogin puolellekin jotain järkevää päivitystä ajankohtaisine kuvineen :)


Tein viime viikolla taas uuden hankinnan, hommasin ajovaljaat Sissille ja tänään kävimme testaamassa hevosta kärryjen edessä. Sissillä on viimeksi ajettu viime keväänä ja alkuun heppa näytti siltä, että "mitä hittoa mamma nyt tapahtuu!?" Kuitenkin neiti tuntui muistavan hommat ja päästiin ravailemaankin kevyesti. Ensimmäinen kerta kun pääsin ajamaan Sissillä ja toistojen kautta päästään varmaan hyväänkin yhteisymmärrykseen ja toivottavasti ajamaan pidempää lenkkiä :)

Tämmöinen välipäivitys ja selitys, miksi blogissani ei ole ajan tasalla olevia kuvia, toivotaan että pääsen jo huomenna päivittämään blogia uusien kuvien kera! :) tsau!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti