lauantai 4. toukokuuta 2013

Sissi on tullut kotiin!

Niinkuin otsikko kertookin, Sissi saapui tänään tallille ja tästä päivästä meidän yhteiselo alkaa! Aivan huippufiilis nyt, ajatella että monien vuosien pitkäaikainen haave vihdoin toteutui.

En sitten viime yönä saanut edes kunnolla unta, kun tämä päivä jännitti niin kovasti. Aamulla suuntasin yhdessä vanhempieni kanssa tallille tekemään loppuhetken valmistelut ja odottamaan hevosta, ja kyllä odottavan aika on pitkä! :) No odotus sitten palkittiin ja tallin pihaan saapui auto hevoskoppi perässään, sitä tunnetta en voi edes sanoin kuvailla, samalla olin NIIN onnellinen ja NIIN jännittynyt hevosen saapumisesta :) Kopista peruutti minun ikioma amerikkalainen lämminverinen tammani "Sissi"!

Jännitin kovasti etukäteen, että kuinkakohan Sissi suhtautuu aivan uuteen ympäristöön ja uusiin hevoskavereihin. Tamma yllätti minut ja kaikki muut paikallaolijat suunnattomalla fiksuudellaan, tietysti pitihän sitä kauheasti pöristä ja höristä, mutta Sissi käyttäytyi aivan moitteettomasti. Vietiin Sissi sille rakennettuun väliaikaisaitaukseen, jossa se viettää seuraavat pari päivää ennen kuin siirrämme sen kahden muun hevosen aitaan :) Tammalla sattuu nimittäin tällä hetkellä olemaan kiima, niin hiukan odotellaan sen ohimenoa ennen muiden kanssa tarhaamista.

Käytiin päivällä sitten vähän jo tutustumassa paikkoihin, Sissiä jännitti aluksi hiukan, mutta hienosti sitten rohkaistui ja käveli paikasta toiseen kuin vanha tekijä! Juoksutin sitä hiukan kentällä jo tänään ja vein takaisin tarhaan loppupäiväksi.

Päiväni meni kokonaan vain tammaa tuijotellessa, on niin hienoa omistaa jotakin aivan uskomattoman upeaa! :) Lähipäivinä yritän saada aikaiseksi kirjoitella tammasta hiukan tietoja ja räpsiä muutamia kuvia.

2 kommenttia:

  1. Mäkin muistan mun pollen tulon, oli jänskää kaikinpuolin! Mukavaa yhteistä eloa teille,pistäs uudesta perheenjäsenestä kuvaa niin päästään me muutki ihastelee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Juu kuvaa tulee, kunhan saadaan vähän aurinkoisemmat kelit ja päästään kuvailemaan tyttöä ;>

      Poista