tiistai 14. toukokuuta 2013

Ratsastelua

Noniin, olen vihdoin ja viimein saanut aikaiseksi räpsiä kuvia Sissistä ja raahasin eräs päivä kuvaajan tallille mukaan :) Heti alkuun sanon, että suurin osa kuvista tullaan ottamaan järkkärilläni, canon eos400d:llä, sekä puhelimeni kameralla. En omista mitään parasta objektiivia järkkäriin, se on vielä hankintalistalla, joten pahoittelen jos osa kuvista tulee olemaan hieman rakeisia/sumuisia.

Mutta itse asiaan, olen liikutellut Sissiä suht säästeliäästi sen tulosta asti. Perjantaina päätin mennä ratsastamaan sillä kentälle ja katsoa mitä se siellä osaa. Sanotaan että töitä riittää, mutta tytössä on sen verran potkua että sen kanssa on kiva tehdä töitä.



Aloitettiin ratsastus ja alkukäyntien jälkeen nosteltiin ravia ja tehtiin paljon pikkuympyröitä tasapainon kehittymiseksi. Sissi on todella kuuliainen ratsastaa, mutta välillä innostuessaan se unohtaa mitä varten ratsastaja sen selässä on... Noh, harjoitus tekee mestarin :)




6 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja blogi! Liityin, saa liittyä takaisin hevostyttokertoo.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
  2. ihana hepsu!! liityin:)! käy kattomassa http://mimmi--bambi.blogspot.fi Blogini kertoo amerikkalaisen lv-tamman ravurista ratsuksi koulutuksesta ja pienen lampaani kommelluksista!

    VastaaPoista
  3. kauanko oot ratsastanut?:) liityin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... En osaa tarkkaa arviota antaa, mutta suunnilleen kymmenisen vuotta. Välillä ollut pidempiä taukoja, mutta nyt viimeiset vuodet todella aktiivisesti taas :)

      Poista