perjantai 4. huhtikuuta 2014

Millainen on hyvä blogi?

Otsikko pääsee nyt heti hämäämään teitä. En aio tehdä postausta siitä millainen hyvä blogi on vaan otsikko viittaa nyt vähän tähän minun blogihiljaisuuteen ja aion vastata postaukseni otsikkoon; hyvä blogi ei ole ainakaan näin hiljainen kuin omani... God damn! Ärsyttää hirveästi että olen päästänyt blogini taas näin "kuolleeksi" vaikka postattavaa olisi vaikka millä mitalla. Mutta sama vanha tekosyy, työ, stressi, kiire. Ei ehdi... No ehtisihän sitä jos viitsisi. Taidan ottaa itseäni nyt niskasta ihan kunnolla kiinni ja rahdata perseeni koneelle useammin muutenkin kuin vain facebookissa aikaa kuluttaen :)


Mulla on nyt taas yksi uusi "rauta tulessa" ja sekin vie nyt hitosti energiaa ja aikaa arjestani ja tuntuu että päivistä loppuu tunnit ihan kokonaan kesken. Arkiaamuisin kelloni pirahtaa hieman neljän jälkeen aamuyöllä soimaan ja töihin olisi madeltava kuudeksi. Siitä sitten kun töistä joskus pääsee niin on neiti hoidettavana (Sissihän siis asuu tallilla, jossa täytyy itse käydä päivittäin siivoamassa oman hevosen karsina ja laiteltava iltaruoat sun muut valmiiksi) ja jos zombiena jaksan niin vielä liikuteltavana. Tallilta kun pääsen lähtemään minua odotteleekin kotona uusi urakka joka kestää nyt ainakin puolentoista kuukauden ajan. Siitä kerron sitten vähän myöhemmin enempi ;) Että tämmöstä hullua arkea nyt sitten meikäläinen viettelee. Vielä kun täytyisi ehtiä näiden hommien sivussa kirjoitella tänne blogiin niin tuntuu tosiaan ettei aika riitä, huoh... Mutta ei se auta, pakko jaksaa ja toivottavasti tämä tuleva puolentoista kuukauden raataminen sitten palkitaan! ;)


Mulla olisi jemmassa monia postauksia kunhan saisin vain joskus kirjoitettua ne puhtaaksi ja siirrettyä kuvamateriaalit koneelle. Tulossa olisi postausta mm. joensuun raviradalta, tammojen irtojuoksutuksesta ja "vuoroin vieraissa" ratsastusta! :D Kuulostipas tuo viimeinen hiukan hölmöltä, mutta jokatapauksessa I AM VERY SORRY että olen ollut tällainen hiljainen hiiri :) Koitan parantaa tapani!

Tällaista matskua tulossa! Tammat oli ihan villeinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti