torstai 5. syyskuuta 2013

Hupsu hevonen

En jaksanut eilen enää päivitellä blogia ja olin illasta niin väsynyt että ei sen puoleen olisi ajatuskaan kyllä kovin hyvin kulkenut. Eilinen talleilu meni Sissillä lepopäivän merkeissä. Kävin töiden jälkeen kotona pistäytymässä ja menin tallille tekemään tallityöt ja nappasin kamerani mukaan.

Tallin siivouksen jälkeen meninkin kuvailemaan tallin hepoja laitumille ja voi että kuinka kaunis sää ulkona oli eilen kuvaamiseen! Kuvista tuli todella nättejä ainakin omasta mielestäni :) Kävin kuvaamassa poitsuja ja sitten oli neitien vuoro! Sissihän on luonteeltaan hyvin kiltti ja ihmistä kunnioittava hevonen. Vaikka se on luonteeltaan helppo hevonen, se ei ole samalla tavalla "ihmisläheinen" kuin esimerkiksi tallimme muut hevoset. Se käy kyllä aina tarhan portilla katsomassa kuka tulee ja onko tällä mahdollisesti jotain herkkuja mukana :) Tämän piirteen (siis sen, miksi ei ole niin ihmisläheinen) huomaa juuri niissä tilanteissa, että kun herkut on annettu, neiti päättää lähteä jatkamaan "omia puuhiaan" eikä jää ihmisten luo niin kiinnostuneena kuin muut heppaset. Neitini on välillä hiukan "tamma" ;) Se kyllä näyttää jos ei ole haleja vailla kääntämällä päänsä pois ja leikkivänsä "hieman nyrpeää" :D Eilen neiti oli kuitenkin ihan toisenlainen! Tarhassa se seurasi minua koko ajan perästä eikä neidin kuvaamisesta tullut mitään kun koko ajan piti olla rapsuttamassa! Annoin neidille kunnon rapsutukset ja sitten se päätti rapsuttaa minua takaisin :D Oli kyllä sanoinkuvaamattoman hieno tunne, että hevoseni viihtyikin seurassani ja haki seuraani koko ajan! Luulen, että Sissi on sellainen hevonen, jonka luottamus ansaitaan pikkuhiljaa ja kun luottamus on ansaittu, hevoseni antaa myös paljon! Hupsu hevonen :)

Tänään on taas luvassa tiivis ja kiireinen ilta, kun minä satun olemaan sellainen ihminen joka jättää asiat tunnetusti viime tippaan! Pääsin töistä noin tunti sitten ja seuraavaksi suuntaan tallille tekemään työt ja moikkaamaan Sissiä joka saa myös tänään liikutusvapaan päivän. Viime tippaan jätin hiuksieni värjäyksen, johon minulla olisi ollut aikaa koko viikko! Hiukset pitäisi olla kunnossa nimittäin huomisiltaan mennessä kun lähden viettämään iltaa kavereideni kanssa :) Ei viitsi rumalla tukalla lähteä baanalle! Sitten mulla olisi tietokoneen kansiossa lähemmäs 300 kuvaa jotka pitäisi käydä läpi! Huh, ohjelmaa pukkaa mutta eipähän käy elämä liian tylsäksi :) Tämmöinen kuvaton päivitys tähän väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti