sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Laukan huumaa

Olemme käyneet nyt muutamana peräkkäisenä päivänä maastoilemassa, meillä on mennyt siellä todella hyvin ja ollaan päästy laukkailemaan! Tuntuu, että hevoseni on viimein ymmärtänyt, että sillä on nyt lupa laukata ja se myös ottaa kaiken ilon irti laukkapätkistä. Seuraava haasteemme onkin laukan vauhdin säätely. Laukka meinaa välillä olla niin kovavauhtista, että ihan kyydissä olijaa hiukan jännittää :D

Sissi sai lauantain ja sunnuntain nyt huilata työkuvioista, huomenna ajattelinkin käydä hiukan juoksuttamassa sitä ja kokeilla kentällä menoa pitkästä aikaa. Kokeillaan nousisiko laukka kentällä selästä käsin, kun se jo nyt aika hyvin liinassa ja maastossa nousee. Otin viikolla eräästä juoksutuskerrasta muutamia kuvia, joissa Sissillä on kolmatta kertaa kumppari apuohja käytössä. Välillä mentiin jopa ihan nätistikin! :)

Tässä tämmöinen lyhykäinen välipostaus, kirjoittelen viikolla lisää harjoituksistamme ja ajattelin tehdä ns. erikoispostauksen Sissin kehityksestä tähän mennessä! (:





 
Laukan huumaan kun päästiin, niin siitä ei meinaa loppua tulla!






 

6 kommenttia:

  1. hei missä asut? ja monta vuotta oot? oon nii ihastunut sun blogiin ja teidän yhteiseen taivaleseen. mullakin olis haavena oma hevonen mutta luulen että kokemukseni ja taitoni eivät riitä. Toivosin että tekisit kirjotuksen aiheesta oma hevonen. mistä innostus alko miten jatkettiin ja antoko vanhemmat heti luvan yms... :))

    VastaaPoista
  2. Asun Itä-suomen alueella ja olen pian 21 vuotias :) Kiva, jos meidän yhteinen vasta alkanut taival kiinnostaa! Täytyy pistää korvan taakse, voisin tehdäkin sellaisen postauksen (: Ja tsemppiä myös sulle oman hevosen hankintaan!

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana satulahuopa ja noi suojat <3<3 mistä ostit? Onks vaalensininen sun lempi väri??:D
    + Kiva blogi:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Ne on Lamicell new mirage sarjan turkoosit varusteet. Ostin ne facebookista eräältä kirppissivustolta uutena :) Niitä saa varmasti eri ratsastusvarustesivustoilta. Pidän turkoosista paljon, se on lempivärini muutaman muun ohella :)

    VastaaPoista
  5. Todella hieno valinta noi turkoosit suojat ja huopa. Sulla on tosi mahtava blogi ja onnekas oot kun toi söpöliini on sun :)

    VastaaPoista