torstai 11. syyskuuta 2014

Muistellen mennyttä kesää

Istahdan alas sohvalle miettien seuraavaa postausta. Katson pihalle ja kuinka siellä onkaan hämärää. Kesä on ohi, onneksi sentään lämpöasteet ovat vielä reilusti plussan puolella. Istuessani sohvalla tuijotellen ulos illan hämärään ja alan ikävöimään lämpimiä ja valoisia kesäiltoja, iltadrinkkejä ystävien kanssa viettäessä samalla ansaittua kesälomaa. Ikävöin keskiyön lenkkejä ilman katuvalojen värejä, topissa ja shortseissa. Saankin kuin saankin idean seuraavasta postauksesta. Ajatuksesta päätin koota tähän postaukseen menneen kesän muistorikkaimpia kuvia ja avata ne tekstien avulla myös teille mistä syystä juuri nämä kuvat ovat minulle tärkeitä. Syksy saa tulla, mutta muistellaan vielä kerran mennyttä kesää.




Kesän paras reissu mieheni kanssa autolla Tallinnaan! Vietettiin siellä muutama yö ja tämä reissu nousi ehdottomasti yhdeksi ihanimmaksi kesämuistoksi minulle.




Kävelimme Tallinnassa ensimmäisenä päivänä paljon! Noustiin eräät rappuset ylös vanhaa rakennusta pitkin ja pääsimme ihastelemaan paikalla ollutta tivolia. (Käveltiin tuona päivänä niin paljon, että mun kengän pohjat kuluivat puhki ja lopputuloksena sain kauhean kipeän rakon oikean jalan ukkovarpaaseen ja uskokaa tai älkää, mulla on se rakko VIELÄKIN! Tällainen vähemmän "kiva" kesämuisto, joka koristaa varvastani vieläkin!



Ja vielä yksi kuva, joka liittyy Tallinnan reissuun. Viimeinen päivä ja niinkuin autosta voi huomata, meillä oli kontti täynnä tuliaisia ;) Ilmainen auton perämadallus alá karhut, somersbyt ynnä muut!


Heinäkuinen, erittäin "kesäisessä" kelissä (suomennettuna vettä tuli taivaan täydeltä!) ratsastus, jolloin Sissi liikkui ennen pidempää kesälomaansa erittäin kivasti. Kokeilussa oli myös ensimmäistä kertaa gramaanit, jotka eivät sitten ole sen koommin meidän treenailuihin jatkossa kuuluneet.



Pääsin heinäkuussa läheltä katsomaan mieheni rakasta kesäharrastusta ja sainkin ikuistettua otoksia hurjista mäkinousuista crosseilla. Itse totesin tuon reissun jälkeen, että taidan tyytyä mieluummin itse kauramoottoreihin ;) Eihän mulla raukalla yltäisi edes jalat maahan pitämään tuollaista painavaa crossipyörää!


Tämän kuvan tunnelma, värit, sävyt ja kaikki mielikuvat mitkä tästä kuvasta tuleekaan kuvastavat sitä miksi juuri minä pidän kesästä eniten! Kaunis auringonpaiste, lämpö ja nöyrästi alla liikkuva tamma, Love It!


Hevosten kesä <3 Tässä kuvassa Sissin tarhakaveri näyttää maassa kykkivälle kuvaajalle, kuinka neidit nauttii täysin rinnoin ilmein kesästä ja laitumesta. Parhaimpia olivat nuo hetket, jolloin aurinko lämmitti, hevoset laiduntivat ja minä vain olin... Mulla meni useasti monta tuntia ihan vain ihastellessa onnellisia kesähevosia laitumella ja voi että kyllä meidän kaikkien sielu lepäsi.


Vida vietti lomani ajan paljon meillä aikaa ja miten olikaan ihanaa, että koiran pesun jälkeen ei tarvinnut tarttua fööniin vaan ulkoilma, kesä, teki tehtävänsä ja kuivasi koiran turkin minun istuessa terassilla nauttien auringosta ja kesästä!


Yksi kesän ihanimmista muistoista on myös heinäkuussa meidän luona pidetyt kesäjuhlat. Valitettavasti mitään siihen liittyvää kuvaa minulla ei ole. Juhlat jäivät ihanasti mieleen juhliessa ihanalla porukalla. Makkara tirisi, juoma virtasi ja laulu raikui.


Rento mieli, rento hevonen ja rento ratsastaja.


Takapihan ihanat kesäkukat






Vaikka tänä vuonna juhannus oli meillä todella kylmä, nautin silti koko kesästä täysin rinnoin.



Tässä murto-osa kesän ihanista muistoista kuvien kera. Tämä kesä oli oikein kiva ja hauska, tapahtumarikas ja ennenkaikkea ihanan lämmin! Kääriydyn nyt peiton sisään lämpimän kaakaon kanssa ja haaveilen ensi kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti