tiistai 17. helmikuuta 2015

Laskiaistiistain kuulumiset

Pitkästä aikaa hektisestä arjestani löytyy sen verran aikaa istahtaa koneen äärelle ja päivitellä blogin puolelle kuulumisia. Näin laskiaistiistaina en voi todeta muuta kuin että kiirettä pitää! Kiirettä niin työrintamalla kuin vapaa-ajallakin. Neiti päätti pitää sellaista säpsyshowta tänään tarhassa tuulen takia, että kuskin turvallisuuden vuoksi tyydyttiin nauttimaan toistemme seurasta vain tallin puolella visusti tuulelta suojassa!
DramaQueen


Mulle ei pullat kelpaa mut muutaman porkkanan jos saisi!


Kelit ovat viime viikkoina heitelleet täällä meilläpäin melkoisesti plussakelistä seuraavan päivän pakkasiin joten ratsastuspohjat ovat olleet melko vaihtelevia. Käyt ensin ratsastamassa hyväpohjaisella kentällä ja seuraavana päivänä kiroat sen kovettuneen niin, ettei sillä ole pystynyt käyntityöskentelyä kummaisempaa tekemään. Tämä talvi on ollut kyllä miljoona kertaa parempi kuin edellinen ja ratsastamaan on päässyt paljon paremmin koska kenttä ei tänä talvena ole jäätynyt sillä tavalla luistinradaksi. Maastoilemaankin on päässyt heittämään rentoja laukkapätkiä kun pohjat ovat olleet niin hyvät ja luntakin on ollut juuri sopivasti vastusta antamaan. 


Sissistä on voinut huomata kevään lähentyvän sillä tamma on joka toinen päivä sitä mieltä että ainut askellaji mitä voidaan mennä on laukka. Mammaa on kiva kuskailla! Ratsastuksen osalta neidin ylimääräisen virtapiikin vuoksi hommia on riittänyt ihan vain siinä, että saan tamman kuulolle ja avuille. Joinain päivinä onnistuu helpommin ja nopeammin jolloin olen voinut keskittyä myös muunlaiseen tekemiseen käyntityöskentelyn lisäksi kun taas toisena päivänä hiottaankin sitten pelkkää käyntiä. Neiti on siis oma virkeä itsensä! 






Itse olen ollut hieman väsynyt koska arki tuntuu juoksevan liian nopeasti ja tekemistä olisi enemmän mitä ehtisi päivässä tekemään. Tunnit loppuvat kesken ja minä juoksen pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Mutta muuten arjessa ei ole mitään mullistavaa tapahtunut. Vuorotyötä, talleja, ratsastelua ja sitä rataa. Tämä kuulumispostaus oli siis varsin tylsähkö vaikka postaustaukoa on taas kertynyt mutta tyhjästä on paha nyhjäistä. En viitsinyt tempaista tässä mitään muutakaan postausta ennenkuin päivittelin ensin kuulumiset. Sen verran muutosta tulevina viikkoina on tapahtumassa että minulle jää enemmän aikaa varmasti istahtaa koneen äärelle ja kirjoitella blogin puolelle mutta en lupaile liikoja, ettei tule taas puhuttua mitä sattuu. Näillä mennään ja juostaan vielä pari viikkoa hektisesti mutta minkäs teet, nuorena jaksaa! Ja kukahan älypää tuollaisenkin lausahduksen on keksinyt. Terkuin kävelevä zombi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti