sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Satularumbaa ja kuulumisia

Oli aika jättää hyvästit Sissin koulusatulalle joka selän lihaksiston muuttuessa jäi tammalle epäsopivaksi. Nyt olenkin kuumeisesti etsinyt, sovittanut ja ostanutkin satulan joka ei sekään loppupeleissä osoittautunutkaan sopivaksi. Kysyin olisiko toppauksesta ollut apua, mutta ei tässä tapauksessa. Satularumba jatkukoon ja tällä hetkellä on tyytyminen satulatta menoon ja maastakäsittelyyn, jotka eivät ole ollenkaan huonoja vaihtoehtoja nekään :) Toivottavasti löytäisin mahdollisimman pian sopivan satulan niin päästäisiin jälleen harjoittelemaan aktiivisemmin. Tällä hetkellä meillä on sovituksessa trekkerin joustorunkoinen jolla olen mennyt nyt muutaman kerran. Katsellaan miltä satula vaikuttaa, mutta toivon todella että meidän satulattomuus päättyisi pian.




 Olen nyt siis vain mennyt pieniä pätkiä satulatta ja tehnyt paljon maastakäsin juttuja ennenkuin sain trekkerin kokeiltavakseni. Näistä mulla ei ole minkäänlaista kuvamateriaalia joten en taida kertoilla näistä jutuista sen enempää, jottei lukeminen ole liian tylsää kun minulla ei ole julkaista asiaan kuuluvia kuvia. Kuvatonta postausta tästä ei kuitenkaan tule, vaan tässä postauksessa näkyvät ratsastuskuvat on napattu syyskuussa jotka ovat jääneet julkaisematta.


Istunnasta 10+ ja papukaijamerkki, not... Mutta sitäkin hienompi ja tomera tamma!


Ilmehirviö Petra ratsastaa...

Laukan laatu alkaa pikkuhiljaa voiman kasvaessa paranemaan! Hieno tamma :)


Palasin viime viikolla Lapin reissulta joten blogi on nyt viime postauksen jälkeen ollut reissuiluni ja muiden kiireiden takia hiljainen. Lapissa minulla oli sen verran ylimääräistä aikaa, että ehdin kirjoitella muutamia postauksia varastoon, jotka odottavat vain kuvien lisäystä, joten postaustahti toivon mukaan tästä taas normalisoituisi :)


Sissille kuuluu muuten hyvää! Se on ollut todella kiva ratsastaa ja me alamme löytää pikkuhiljaa molemminpuolisen balanssin tekemisestämme. Meille turputteli tänään tänne Pohjois-karjalaan lumen ja rännän sekaista tavaraa liki koko päivän ja maa on tällä hetkellä siis hieman valkoinen. Kiva, että talvi tulee ja pimeys loppuu mutta seuraava ongelma lumen tulon myötä saapuu... Nimittäin meidän hokkikengityksemme olisi tämän kuun lopussa joten mikäli lumet jäävät ja ilma alkaa pakastumaan en ajatellut lähteä selkään ninjailemaan liukkauden takia. Mutta katsotaan, elellään päivä kerrallaan :) Seuraava postaus toivon mukaan ilmestyy alkuviikosta ja postauksessa kerron hieman uusista tuulista Sissin kohdalla, mutta en paljasta tässä enempää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti